Nieuwsgierig?

Het meisje achter de camera en haar achterban

Ik ben Veerle en reeds 21 jaar getrouwd met Guy (ja, ik was er snel bij). Na huisje, tuintje, boompje kwam onze dochter Chinouk er bij.  Onze dertienjarige kater, Dipsi maakt de buurt hier onveilig. Geen enkele andere kat mag op zijn terrein komen, anders zullen ze het geweten hebben. Als hij weer een wond heeft vraag ik mij steeds af hoe die andere kat er dan wel moet uitzien. In onze tuin wonen hier ook nog twee kippen. John (is eigenlijk een zij 😉 kan kraaien als een haan en slaapt liever boven op het hok dan er in. Gusta die laat het allemaal maar gebeuren en denkt dan heb ik meer plaats in het hok. Enfin, ze zorgen toch voor lekkere eitjes en eten ons keukenafval op. Heb jij zin om samen leuke herinneringen te maken maak dan snel een afspraak. Veerle

Weetjes

01

Favoriete eten?

Ik kook en eet graag 😉 spijtig genoeg kan ik niet alles eten. Ik moet gluten- en lactosevrij eten. Ondertussen ben in een expert in het aanpassen van recepten. Nochtans met een veggieburger van Il Cardinale kan je mij altijd een plezier doen. Daar kan je zelfs een glutenvrij broodje bestellen.

02

Ben je enkel fotograaf?

In hoofdberoep ben ik een sterk gemotiveerde leraar die steeds op zoek is naar vernieuwing en verbetering. Ik draai mijn hand niet om, om zelf mijn cursussen te schrijven, instructiefilmpjes te maken en nieuwe werkvormen toe te passen. Ik begeleid een studentenbedrijf en leer de jongeren nieuwe knepen aan op vlak van informatica.

03

Waarom fotografeer je graag?

Toen in 2003 mijn dochter, Chinouk, geboren werd, heeft het fotografievirus mij gebeten. Hoe meer foto’s ik nam, hoe groter de interesse werd. Meerdere opleidingen en workshops verbeterden mijn techniek en al snel werd mijn werk ook door derden geapprecieerd. Vrienden en familieleden spoorden me vervolgens aan om er iets meer mee te doen dan louter hobby.

04

Wat is je favoriete muziek?

01 / 04

Ik ben een waterman